Formularz zamówień catering

Formularz zamówień catering

Złóż zamówienie

Wypełnij poniższy formularz
Zamówienie potwierdzimy telefonicznie

Imię i nazwisko (wymagane)

Numer telefonu

Adres email (wymagane)

Adres dostawy

Na kiedy?

Cateringowe propozycje dań gorących:

Uwagi do zamówienia

Dania z wieprzowiny

  1. Kotlet schabowy panierowany- 15zł
  2. Medalion ze schabu z duszonymi pieczarkami – 17zł
  3. Karkówka z sosem pieczeniowym – 15zł
  4. Stek z karkówki z grilla – zł
  5. Karkówka w sosie chrzanowym – zł
  6. Kotlet mielony- 9zł
  7. Polędwiczka wieprzowa z sosem pieczeniowym – 20zł
  8. Schab faszerowany pieczarkami – 18zł
  9. Sakiewka ze schabu , boczkiem , szynką parmeńską i mazarellą – zł
  10. Polędwiczka wieprzowa z sosem z zielonego pieprzu – zł
  11. Szaszłyk wieprzowy – 18zł
  12. Pierogi z mięsem 8 sztuk – 14zł
  13. Żeberka wieprzowe (wg wagi 100g) – 6zł
  14. Golonko wieprzowe (wg wagi 100g) – 6zł

Dania z drobiu

  1. Roladka z indyka z liśćmi szpinaku – 16zł
  2. Medalion z piersi kurczaka w chrupiącej panierce – 16zł
  3. Pierś z kurczaka zapiekana z serem – zł
  4. Udko kurczaka pieczone w papryce – 9zł
  5. Udko kurczaka faszerowane – 12zł
  6. Pierś z kurczaka z sosem szpinakowym – zł
  7. Nuggtsy – 12zł
  8. Medalion z piersi indyka z żurawiną – 16zł
  9. Pierś z kurczaka z mozzarellą zapiekana – 16zł
  10. Kotlet de’Vollaille – 16zł
  11. Pierś kurczaka zapiekana z serem i ananasem – 18zł
  12. Szaszłyk drobiowy – 16zł

Ryby i dania wegetariańskie

  1. Filet rybny panierowany (w/g wagi 100 g) – zł
  2. Filet z dorsza  (w/g wagi 100 g) – 12zł
  3. Filet z łososia (w/g wagi 100 g) – 15zł
  4. Filet z łososia panierowany (w/g wagi 100 g) – zł
  5. pstrąg smażony na maśle ze świeżą pietruszką (w/g wagi 100 g) – 9zł
  6. Pierogi ruskie (8szt)- 14zł

Dodatki skrobiowe, surówki, warzywa

Dodatki skrobiowe

  1. Kluski śląskie – porcja zł
  2. Risotto z warzywami – porcja 8zł
  3. Puree ziemniaczane – porcja 4zł
  4. Brat kartofle – porcja 6zł
  5. Ziemniaki gotowane z koperkiem – porcja 4zł
  6. Ćwiartki ziemniaczane – porcja 7zł

Surówki

  1. Surówka z białej kapusty – 4zł
  2. Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej – 4zł
  3. Surówka z kiszonej kapusty z marchewką i jabłkiem – 4zł
  4. Surówka z marchwi i cytrusów – zł
  5. Mizeria – zł
  6. Mix zielonych sałat z lekkim sosem winegret – zł
  7. Sałatka z pomidorów z cebulą, pietruszką i śmietaną – zł

Warzywa na ciepło

  1. Brokuły z sosem maślanym – porcja zł
  2. Bukiet warzyw parowanych – porcja 8zł
  3. Kapusta biała zasmażana – porcja 6zł
  4. Mini marchewki z brokułami na maśle – porcja zł
  5. Kolorowa peperonada (smażone warzywa: kolorowe papryki z dodatkiem pomidorów, bakłażana i cebuli) – porcja zł
  6. Kapusta czerwona z boczkiem na gorąco – porcja 6zł